De meest Instagram-waardige plaatsen ter wereld

Ben je op zoek naar een vakantiebestemming die je vrienden en volgers op Instagram groen van jaloezie zal maken? Zo ja, dan heb je geluk. Er zijn tal van bestemmingen in de wereld die geweldige fotomogelijkheden bieden.

Hier zijn vijf van de beste.

1. Parijs, Frankrijk

Parijs is een van de meest fotogenieke steden ter wereld. Er zijn eindeloos veel fotomogelijkheden in Parijs, van iconische oriëntatiepunten als de Eiffeltoren en de Notre Dame kathedraal tot charmante straatjes omzoomd met cafés en boetiekjes. Het stadsbeeld verandert voortdurend, met steeds nieuwe gebouwen en parken die opduiken. En Parijzenaars zijn eraan gewend dat toeristen foto’s maken, dus ze zijn over het algemeen erg meegaand en laten je foto’s maken voor beroemde monumenten zonder een scène te maken. Als je op zoek bent naar een Instagram-waardige vakantiebestemming, moet Parijs bovenaan je lijstje staan.

2. New York City, Verenigde Staten

Er zijn een aantal redenen waarom New York City zo fotogeniek is voor Instagram. Om te beginnen herbergt de stad enkele van de meest iconische monumenten ter wereld, waaronder het Vrijheidsbeeld en Times Square. Deze oriëntatiepunten zullen je vrienden en volgers op Instagram zeker groen van jaloezie maken. Behalve iconische oriëntatiepunten vind je in New York City ook charmante cafés, smalle straatjes, en prachtige architectuur die perfecte fotomomenten opleveren. De stad slaapt nooit, wat betekent dat er altijd iets nieuws te ontdekken en te fotograferen valt.

3. Venetië, Italië

Er zijn een aantal redenen waarom Venetië zo fotogeniek is voor Instagram. Om te beginnen herbergt de stad enkele van de meest iconische monumenten ter wereld, waaronder de Basiliek van San Marco en het Dogenpaleis. Deze oriëntatiepunten zullen je vrienden en volgers op Instagram zeker groen van jaloezie maken. Behalve iconische oriëntatiepunten vind je in Venetië ook charmante cafés, smalle straatjes, en prachtige architectuur die perfecte fotomomenten opleveren. Venetië ligt ook op een schilderachtige plek, met zijn kronkelende kanalen en bruggen. De stad slaapt nooit, wat betekent dat er altijd iets nieuws te ontdekken en te fotograferen valt. Als je een schilderachtige bestemming zoekt voor je volgende vakantie, moet Venetië bovenaan je lijstje staan.

4. Barcelona, Spanje

Barcelona is nog zo’n stad die wemelt van de fotomogelijkheden. Van gotische architectuur tot levendige markten en stranden, er is voor elk wat wils in Barcelona. De stad is ook de thuisbasis van enkele van Europa’s beroemdste monumenten, waaronder de Sagrada Família kerk en Park Güell. Met zijn mediterrane sfeer en felle kleuren is Barcelona perfect voor Instagrammers die een levendige bestemming zoeken om op de gevoelige plaat vast te leggen. De architectuur in Barcelona behoort tot de schilderachtigste ter wereld. Je vindt er gotische kathedralen en gebouwen, maar ook art deco en modernistische bouwwerken. De mengeling van oud en nieuw zorgt voor een interessant en gevarieerd landschap dat perfect is om te fotograferen. Bovendien zijn er in Barcelona veel levendige markten.

5. Reykjavik, IJsland

Reykjavik is een van de meest fotogenieke steden ter wereld voor Instagram. Van de charmante straatjes en kleurrijke huizen tot de gletsjers en vulkanen, er zijn eindeloos veel fotomogelijkheden in Reykjavik. Bovendien ligt de stad op een schilderachtige plek, met zijn kronkelende straatjes en schitterende landschap. De stad slaapt nooit, wat betekent dat er altijd iets nieuws te ontdekken en te fotograferen valt. Als je een schilderachtige bestemming zoekt voor je volgende vakantie, moet Reykjavik bovenaan je lijstje staan.

Dit zijn maar een paar van de vele ongelooflijke bestemmingen in de wereld die perfect zijn voor Instagrammers. Wat je interesses ook zijn, er is vast wel een bestemming die je zal houden. Dus begin met het plannen van je volgende vakantie en maak je klaar om schitterende foto’s te maken die al je vrienden en volgers op Instagram jaloers zullen maken.

Gerelateerde berichten