Tips voor nieuwkomers in New York City

New York staat bekend om zijn voortdurende drukte, dus er is geen tekort aan dingen om te zien en te doen. Het kan echter moeilijk zijn te beslissen waar je moet beginnen, als je geconfronteerd wordt met meer dan 10 miljoen vierkante kilometer aan plezier! Daarom hebben we deze gids samengesteld – om je te helpen het beste te halen uit elke minuut die je in New York doorbrengt. Van Broadway shows en beroemde musea tot heerlijke restaurants en opwindend nachtleven, onze uitgebreide gids laat je alle beste plaatsen zien om naartoe te gaan en dingen om te doen als je in de stad bent. Dus lees verder – het is tijd voor wat plezier!

Wandel over de Brooklyn Bridge

Dit is een must see voor elke New Yorker en elke bezoeker aan onze stad. De uitzichten vanaf de Brooklyn Bridge zijn prachtig, en het is nog een mooie wandeling ook! In deze tijd van het jaar voegt het gebladerte langs het water een heel nieuwe dimensie toe. Het maakt niet uit of je van Manhattan of Brooklyn komt, beide uitzichten zijn geweldig. Je kunt ook vanaf de brug over Tillary Street terug Brooklyn in lopen in plaats van de metro helemaal terug naar Manhattan te nemen. We raden aan tijdens zonsondergang te gaan voor een extra bijzonder uitzicht met je geliefde!

Eet in een iconisch restaurant in New York City

New York City heeft een van de beste restaurants van Amerika, hands down! Enkele van onze favoriete restaurants zijn onder meer Gramercy Tavern, Jean Georges, en natuurlijk Shake Shack. Voor een meer betaalbare optie met een even iconische status raden we je aan langs te gaan bij een van de vele halal eetkarretjes in NYC voor de lekkerste kip met rijst die je ooit zult eten!

Bezoek de Salvation Mountain in New York City

Dit is beslist een off-beat bestemming die de meeste toeristen overslaan, maar hij is gemakkelijk te bereiken en de moeite waard als je al naar Staten Island gaat. Het is er niet zo druk als het Vrijheidsbeeld of het Empire State Building in deze tijd van het jaar zouden zijn, en het is net zo iconisch. De uitzichten zijn ook prachtig!

Pak een Broadway show in New York City

Er zijn zo veel wereldklasse shows te zien op Broadway, en de meeste zijn gezinsvriendelijk zodat je ook de kinderen mee kunt nemen. Ga naar Chicago of Kinky Boots voor een gezellig avondje uit met je partner, of ga langs bij The Lion King als je met je gezin op bezoek bent. Een van onze persoonlijke favorieten is Hamilton, maar het kan een beetje moeilijk zijn daar kaartjes voor te krijgen!

Bekijk de zonsondergang bij Pier 97 in New York City

Dit is niet zo iconisch als sommige van onze andere aanbevelingen, maar we vinden dat iedereen dit uitzicht een keer in zijn leven moet meemaken! Het is vooral mooi rond zonsondergang in de zomer, als er meer mensen langs het water staan te genieten van barbecues en picknicks. Als je een nog mooier uitzicht wilt, ga in plaats daarvan naar Gantry Plaza State Park.

Veel plezier bij het verkennen! We hopen dat je geniet van deze beste manieren om je tijd in New York City door te brengen, en als je dat doet, overweeg dan onze gids over de stad te kopen voor andere leuke plekken om te zien!

Gerelateerde berichten